Δευτέρα 1 Αυγούστου 2016

Ελληνική Τζιχάντ - Η Τελική Λύση, του Λαμόγιου

Γράφει ο Λαμόγιος


"Αν δεν είσαι η πρώτη του σκέψη όταν ξυπνήσει και η τελευταία πριν κοιμηθεί, το παιχνίδι είναι χαμένο..." ή "Οι φίλοι είναι πάντα δίπλα σου. Οι γνωστοί πάντα απομακρυσμένοι και αποστασιοποιημένοι...". "Σε ήθελα και είχες τα μάτια σου ερμητικά κλειστά. Πληγώθηκα. Όταν τα άνοιξες, είχα ήδη χαθεί, σε ένα άλλο πέλαγος. Αλλά ήμουν πια ελεύθερη".

Τάδε έφη, εγώ. Δεν πήρε πάνω από μισό δευτερόλεπτο να σκεφτώ αυ
τές τις μαλακίες.

Pillowfights; σοβαρά; PILLOWFIGHTS;;;;;;;

Το
Pillowfights θα έπρεπε να διαγραφεί μια για πάντα, οι συντάκτες του να εξοντωθούν ή να σταλθούν στο Γκουαντάναμο για άγριους βασανισμούς, να απαγορευτεί δια ροπάλου, να ισχύσουν δρακόντιοι νόμοι εναντίον του, να κυνηγηθούν αγρίως, με ταλιμπανικές μεθόδους, έτσι ώστε να μην αναφερθεί ποτέ ξανά στον πλανήτη Γη, τουλάχιστον, αυτό το αίσχος.



Pillowfights.

Προτιμώ να διαβάζω τις καύλες της Δημουλίδου σε υγρά αναστενάρικα κελάρια, σε υπόγειες της αμαρτίας στοές, τις εφηβικές ονειρώξεις της πρώην ρεηβού Τσιμτσιλή. Να χτίζω πορτρέτα αγάπης βασισμένα στον λαβυρυνθικό Έρωτα που ενσαρκώνει επιτυχώς η Μαρί Κυριακού για χάρη του Μίνωα. Πριν κοιμηθώ να αγκαλιάζω τη συλλογή της ON που έχει εκδόσει τα αριστουργήματα του Κωνσταντίνου Μπογδάνου, απολαμβάνοντας τις νοσταλγικές βόλτες στην πλατεία Καραμανλάκη. Να γίνομαι νοητά εγώ ο αυτοδημιούργητος δισεκατομμυριούχος Κρίστιαν Γκρέι, 27 χρονών, με πολλά χόμπι, ώστε να έχει νόημα η φαντασίωση της νοικοκυράς που τάχθηκε στην κουζίνα και τα όνειρα της συγχρωτίζονται με αυτά τα trash love-fiction "oh my god" των 50 αποχρώσεων του Γκρέι.

Pillowfights.

Στραγγίζονται από το ζόρι στενόχωρα αιδοία, πέη ξετυλίγουν τη μαρασμένη σάρκα από ψυχολογικά -εφηβικά- τραύματα, και αυτό κακό δεν είναι, αλλά γιατί να λουζόμαστε στο newsfeed μας τα δακρυσμένα και μοιρολογικά νοτισμένα τους αποστάγματα;

Αυτό είναι ένα μνημόνιο που δεν αντέχεται. Ένας τύφος των αισθησιακών μας θέλω, ο σεξουαλικός αρμαγεδώνας που θα μας θάψει στις νεκρές ακτές με τα "αποφθέγματα" της Σούλας από τα Πατήσια, όταν την παράτησε ο Μπάμπης. Που όχι μόνο μας τα ποστάρουν χωρίς έλεος, αλλά τα υπογράφουν κιόλας για να μη χαθεί και η πατρο-μητρότητα τους.

Μπορώ να το πω και να το υποστηρίξω. I feel dead inside.

Θα το χρησιμοποιώ ως βρισιά από εδώ και πέρα. Κατατονικού τύπου.

"Ρε μαλάκα, πήγαινε να την παρηγορήσεις, μόλις χώρισε, δες τι γράφει"
"Δεν πάω. Έχει πάθει Pillowfights".

*σε όποιον συνεχίζει να τους δίνει κλικ, εύχομαι χρόνια τενοντίτιδα.

**όποιος γουστάρει κιόλας τα κείμενα, κουκούλα και τσιμέντωμα στο λιμάνι του Πειραιά στις 4 το πρωί. Να πάθει Noor1 για να τελειώνουμε.

Και για να μη ξεχνιόμαστε.


#skai_kseftiles

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου