Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

Ιδέες για Rock Χριστουγεννιάτικα Δώρα







                 Με μόλις 8 μέρες να απομένουν μέχρι τα φετινά Χριστούγεννα η στήλη θα σας παρουσιάσει ένα οδηγό αγοράς δώρων για εσάς, τους φίλους, τους γνωστούς και την οικογένειά σας..

1. Πουλόβερ με το αγαπημένο σας συγκρότημα

Χριστούγεννα, κρύο, τζάκι, βόλτα στη στολισμένη πόλη με τα γιορτινά μας.. με τα γιορτινά μας είπα; Τι καλύτερο από ένα ζεστό πουλόβερ που να μη σε κάνει να νιώθεις (και να δείχνεις) φλώρος; Τα παρακάτω πουλόβερ προτείνονται άφοβα σε φίλους σας σε σχέση, καλόγερους και γενικά ανθρώπους που δεν θέλουν να βγουν στον έξω κόσμο με σκοπό να βρουν ταίρι. Ναι, μπορείτε να το πάρετε και στη γκόμενα σας που δουλεύει πχ μπαργούμαν ή στην 17χρονη κόρη σας.













2. Το Single του King Diamond- No Presents for Christmas

Δεν υπάρχει γιατί. Υπάρχει μόνο αυτό το εξώφυλλο.. 



3. Στολίδια για το Δέντρο και το σπίτι

Γιατί τι φωνάζει καλύτερα «Χριστούγεννα» από μια μπάλα με πεντάλφα; Μια κάλτσα με το πρόσωπο του Alice Cooper; Μια μπάλα με ένα σκουφοφορεμένο τραγί και την ατάκα “In League with Santa”; Αγιοβασίληδες σε κάθε μέγεθος και εεε… απεικόνιση. Υπάρχει φυσικά κι η προσωπική μου αδυναμία το “I love (με ΚΑΡΔΙΑ) Metal” το οποίο είναι πιο γραφικό από εκείνο το ταξίδι στα Σούρμενα στα μέσα της δεκαετίας του 90 που είχε σαν αποτέλεσμα α) το χωρισμό σου με τη Σοφία και β) αυτό το καταραμένο αυτοκόλλητο “I <3 Sourmena” στο αυτοκίνητο που 3 συσκευασίες Azax μετά ΔΕ ΛΕΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ.





4. Παντόφλες

Ο πάτερ-φαμίλιας είναι εκείνος που τις άγιες αυτές μέρες κυκλοφορεί στο σπίτι ξυπόλητος με τον καφέ/ τσίπουρο του στο χέρι και δοκιμάζει μέσα από τις κατσαρόλες τη γέμιση, ξεσηκώνοντας πλήθος διαμαρτυρίας από άλλα μέλη της οικογένειας, τα οποία μόλις σφουγγάρισαν. Σώστε το χαρμόσυνο πνεύμα των ημερών (και το γάμο τους) δωρίζοντας του ένα ζευγάρι παντόφλες. Οι συγκεκριμένες παντόφλες είναι τόσο bad-ass που αυτομάτως ο bab-ass μετατρέπεται σε Heisenberg και κυκλοφορεί στο σπίτι με ύφος μη-μου-μιλάς-έχω-σφάξει-3-Fring-στην-καθισιά-μου, σέρνοντας μάλιστα με θόρυβο τα (ζεστά πλέον) πόδια του. Αποτελούν ακριβές αντίγραφο των παντοφλών που ακουμπούσε (σε καμία περίπτωση ευλαβικά) ο Κατσούλας κάθε βράδυ στο προσκέφαλο του στον Κορυδαλλό.



5. Ποτό/ Κρασί/ Μπύρα με το αγαπημένο σας συγκρότημα

Κατά ένα νεφρό ελαφρύτερος (γιατί το πούλησες για τα χρήματα που σου έλειπαν) κάθεσαι στον καναπέ να πιεις την πρώτη σου γουλιά από τα χριστουγεννιάτικα δώρα που έκανες στον εαυτό σου: Τη βότκα των Motorhead, το κρασί των Rolling Stones, τη μπύρα των Iron Maiden.. Μόλις έχεις ανοίξει το κρασί και δάκρυα κυλάνε από τα μάτια σου τόσο από τη συγκίνηση όσο κι από τα λεφτά που έδωσες.. Χτυπάει το κουδούνι, σηκώνεσαι, είναι ο σκυλάς γείτονας σου. «Εεεπ τι έχουμε εδώ; Ξύδια μεγάλε;» «εεεε..να θα δοκίμαζα ένα κρασί που παρήγγειλα από το Internet..Μήπως (ΜΗΝ ΤΟ ΠΕΙΣ) θέλεις λίγο να δοκιμάσεις;». Φυσικά και θέλει.. βάζεις γενναία ποσότητα, μη σε πει και τσιγκούνη, δοκιμάζει και το χύνει στο νεροχύτη. «Τι μαλακίες είναι αυτές; Βάλε λίγο Τζόνννιι κόκκινο να γίνουμε άνθρωποι». Κλαις στο ντους. Σε εμβρυακή στάση.






6. Φούτερ KISS

Ένα φούτερ με κουκούλα που είναι ίδιο με τον Gene Simmons των KISS.  Αποτελεί το ιδανικό δώρο για τον σπασίκλα παρθένο φίλο σου που έχει ανακαλύψει τη χρονομηχανή και θέλει να επιστρέψει σε tour bus των KISS στα 80s μήπως και φανεί τυχερός. Ή τον ίδιο τον Gene Simmons που θα θέλει να κρυφτεί και κανείς δεν θα πιστεύει ότι μπορεί να είναι τόσο γραφικός ώστε να φορέσει ένα φούτερ με το πρόσωπο του. KISSeption.




7. Box-set των Ghost

Ένα δώρο για κοπέλα ή και τον μερακλή φίλο σας. Ένα κουτί σε σχήμα Βίβλου που περιλαμβάνει ένα χαρτί διαζυγίου (;), ένα δονητή με το πρόσωπο του τραγουδιστή και ένα butt-plug. Εξυπηρετεί δύο σκοπούς: α) να αποδείξει ότι η μάπα του τραγουδιστή είναι κώλος και β) ο παραλήπτης του δώρου είτε του αρέσει είτε όχι μπορεί να πάει να γαμηθεί.



8. Τα μούσια του Zakk Wylde©

Όλοι έχουμε αυτόν τον ταλαίπωρο μεταλλά φίλο που προσπαθεί να μακρύνει το μαλλί του και το μούσι του, αλλά κάτι η αλωπεκίαση κάτι το αιώνιος έφηβος-Justin Bieber- πρόσωπο του δεν βοηθάνε ιδιαίτερα την προσπάθειά του για απόκτηση της «άγριας» εμφάνισης, που τόσο επιθυμεί. Τα φετινά Χριστούγεννα μπορείτε να βοηθήσετε τον άτ(ρ)υχο φίλο σας  δωρίζοντάς του το σκουφί-μούσια του ηγέτη των Black Label Society! Κυκλοφορεί και η hardcore edition που αποτελείται από πυκνές φαβορίτες, δαχτυλίδια και σύζυγο πρώην βουλευτή για τους φίλους του λαϊκού τραγουδιού.



9. Σεμετάλλικα

Ζεις στο κλασσικό ελληνικό σπίτι με τα σεμεδάκια να καλύπτουν τα πάντα. Βλέπεις σεμεδάκια στην τηλεόραση, στο Playstation, στο καλοριφέρ, ακόμα και πάνω από άλλα σεμεδάκια. Πλέον δωρίζοντας στη μάνα σου το σεμεδάκι των Metallica, παίρνεις την εκδίκησή σου, αφού  αν έχει ρίξει μια ματιά στους δίσκους σου ξεσκονίζοντας, μάλλον θα σταματήσει αυτό το «σπορ» αφού δε νομίζω να θέλει το επόμενο να είναι το “To Megatherion”. 



10. "Χαρούμενες Διακοπές με το metal"

Οι περισσότεροι θα θυμάστε τα βιβλία που παίρναμε κάθε καλοκαίρι ως μια «διασκεδαστική» επανάληψη της χρονιάς που πέρασε.. Είχαν ονόματα όπως «Χαρούμενες διακοπές για τη Στ’ Δημοτικού» κλπ.. Δεν σου λείπουν όλα αυτά; Έχεις μήπως γίνει ο γραφικός θείος που θρονιάζεται με τα πιτσιρίκια και λέει «εγώ θα κάτσω με τη νεολαία» εισπράττοντας περίεργα βλέμματα τόσο από τα πιτσιρίκια όσο κι από τους μεγάλους; Μη σε νοιάζει, τέλειωσε γρήγορα το φαγητό σου στο γιορτινό τραπέζι και πήγαινε γρήγορα στο δωμάτιο σου να κάνεις τις ασκήσεις του παρακάτω βιβλίου.. Ένωσε τις τελείες για να σχηματίσεις το μούσι του Dimebag, βρες τους αναγραμματισμούς των συγκροτημάτων του Mike Patton, ζωγράφισε τα τατουάζ του Henry Rollins και κάνε πολλές ακόμα διασκεδαστικές δραστηριότητες!



Καλά και γραφικά Χριστούγεννα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου