Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2014

Cult Εξώφυλλα παρτ του (ζα)

                 Το σημερινό άρθρο ευωδιάζει ακόμα σκορδαλιά και εθνική περηφάνεια. Η φουστανέλα αφήνει τον αέρα να περνάει νωχελικά και να χαϊδεύει τα γυμνά μας μπούτια και καθώς η Άνοιξη έχει κάνει την εμφάνιση της και όλη η Πλάση βρίσκεται σε μια συνεχή αναταραχή.. Ωωπ ξεφύγαμε.. Το άρθρο κόντεψε να γίνει τσόντα ή ακόμα χειρότερα τραγούδι του Δεληβοριά.. Πάμε λοιπόν με τις αναθυμιάσεις και τις αναμνήσεις να μας τυλίγουν, να θαυμάσουμε 14 cult ξενόφερτα εξώφυλλα, από εκείνη την νοσταλγική εποχή που ο Αναστόπουλος (και κυρίως η τρίχα του) διαφήμιζαν το Rexona..






Ξεκινάμε από τα προφανή: Ο Quim είναι γυμνός. Το ακορντεόν είναι το όργανο που αντικαθιστά το βιολί σε παροιμίες και ρήσεις. Το παπούτσι του έχει μεγάλο τακούνι (δεν μπορούμε να πούμε το ίδιο και για το ακορντεόν-είναι ακουμπισμένο ψηλά). Δεν μπορείς παρά να αγαπήσεις την τσαχπινιά με το πόδι και το βλέμμα «Κοίτα μαμά παίζω χωρίς χέρια»..






Η Svetlana μας ενημερώνει ότι τα χείλη της ανοίγουν μόνο για συγκεκριμένο λόγο και η 40ημερη νηστεία του Πάσχα μοιάζει πλέον βουνό.. Παρατηρούμε το πικάπ-nintendo-τόρνο στα δεξιά και το υπερμεγέθες όργανο της μουσικού. Το αναλόγιο με την παρτιτούρα υπάρχει μόνο ως ντεκόρ, αφού η καλλιτέχνις το παίζει στα δάχτυλα και κοιτάει αλλού..



Η Argentina Coral πιο όμορφη και σέξυ από ποτέ μας καλεί να υμνήσουμε τον έρωτα που δεν γνώρισε ποτέ.. Η Amy Winehouse (ακόμα και τώρα) μοιάζει πανέμορφη.. Λεπτομέρεια που σκοτώνει οι τριχούλες στην ελιά της καλλιτέχνιδος και το βάψιμο «είμαι Φαραώ στην Αρχαία Αίγυπτο». Το φρύδι λειτουργεί σαν σκίαστρο τις ηλιόλουστες μέρες που έρχονται και η μύτη μοιάζει με το κεφάλι του alien που περιμένει να γεννηθεί..




Ο John Bult γιορτάζει τα 16α γενέθλια της Julie κρατώντας της στοργικά το χέρι. Το βλέμμα είναι καρφωμένο στο ρολόι απέναντι, περιμένοντας το πολυπόθητο χτύπημα να πάει 12 και τα πάντα να γίνουν νόμιμα. Η Julie δεν ξέρουμε αν το έχει αποφασίσει σίγουρα, αλλά το ακαταμάχητο καπέλο του John και το σπινθηροβόλο βλέμμα του σε συνδυασμό με το αλκοόλ που ρέει άφθονο στο τραπέζι, εγγυώνται τη θετική έκβαση της βραδιάς, αλλά και το θετικό σύμβολο στο τεστ εγκυμοσύνης κάποιους μήνες μετά..




Ο δεύτερος από αριστερά είναι ο μοναχοφάης που θα ήταν τελευταίος σε ένα «τρενάκι», δίνοντας μόνο και μην παίρνοντας. Δεν φτάνει που ακουμπάει στοργικά το σαγόνι του στον Ζαλμά-Cantona μπροστά, έχει απλώσει το χέρι και στη ρόγα του διπλανού του. Ο creepy τύπος στα δεξιά χαμογελάει σαν κάτι να τον γαργαλάει (…) και πιέζει το χέρι του συναδέλφου στο στήθος του. Από τη φωτογραφία λείπει ένα χέρι, το οποίο καλό θα ήταν να μην αναζητήσουμε, καθώς κάθε μετέπειτα προσπάθεια να δεις τη μερέντα σαν γλύκισμα θα αποτύχει..





Ο Jim Post σε ένα διάλειμμα από το νούμερό του με την μπάλα στον ζωολογικό κήπο και τα γυρίσματα του Mythbusters, βρέχεται, φωτογραφίζεται και γράφει μουσική για έρωτα. Μας ενημερώνει ότι αγαπάει τη ζωή του, το ίδιο, όμως, και εμείς οπότε για να μην αυτοκτονήσουμε, βγάζουμε τα μάτια μας με κουτάλι και προχωρούμε στο επόμενο..




 Η πεθαμένη κυρία στη μέση τοποθετήθηκε ανάμεσα σε 2 βαλσαμωμένους τύπους οι οποίοι.. πραγματικά είναι τόσο σουρεαλιστικό που δεν μπορώ να συνεχίσω. Δημιουργήθηκε μόνο για να γίνει αφίσα ή στάμπα σε t-shirt. Είναι το μοναδικό που του αξίζει.




Ναι.. εεε.. Πόσο πιο weird μπορεί να γίνει αυτό το εξώφυλλο; Α ναι, με το σηματάκι ότι περιέχει και δωράκι. Χμ.



One Woman Man; Αποκλείεται..! Αυτή η φάτσα βγάζει μόνο κτηνώδη ερωτισμό και ανήκει σε όλες τις γυναίκες. 




Η συμμορία του Karate Kid και οι φίλοι του Σταμάτη Γαρδέλη βγαίνουν για λίγο από τις σελίδες της Σούπερ Κατερίνας για να μας χαρίσουν όμορφα τραγούδια και ακόμα πιο όμορφες πόζες..





Ο κύριος Dick Black μας καλεί να πάρουμε μια γεύση του. Είναι τόσο εύκολο που απλώς δεν το συνεχίζω.





Ο Τίνο έβαλε τον μάρτη του, πήρε το πιο λάγνο βλέμμα του, έκλεψε το σορτσάκι της Daisy Duke, ξάπλωσε ερωτικά σε μια βολική και καθημερινή στάση και μας προσέφερε ηδονή. Και τραγούδια. Αλλά κυρίως ηδονή..




 Οι "μελωδίες της πίστης" ζητούν από τον Ιησού να τις χρησιμοποιήσει. Άρον, άρον σταύρωσον εμέ φημολογείται ότι φώναξε ο Χριστός. Το επόμενο βράδυ βγήκε για ποτό και ζήτησε από τον μπάρμαν να κεράσει την ξανθιά απέναντί. «Το ποτό είναι κερασμένο από τον Κύριο»..




Ο Heino αφιερώνει το δίσκο στη μοναδική γυναίκα της οποίας θώπευσε το στήθος: Στην αγαπημένη του μητέρα. Ένα δώρο για όλο το χρόνο, όπως μας ενημερώνει το αυτοκόλλητο.. Μετά την ηχογράφηση ο Heino έβγαλε την ξανθιά περούκα και γύρισε στο ρόλο του ως Igor στο Frankenstein Junior..




Παραβλέπεις την ανεκδιήγητη καρέκλα. Θαυμάζεις την κουπ η οποία είναι αναφορά στους Κοζάκους. Προσπαθείς να την κοιτάξεις στα μάτια. Δεν τα καταφέρνεις..Παρατηρείς ποιο είναι το δάχτυλο το οποίο φέρει το δαχτυλίδι και ήδη αναστατώνεσαι. Σκέφτεσαι να κυλιέσαι στα λουλούδια του φορέματος της και φαντάζεσαι που μπορεί να καταλήγει το κρεμαστάρι στο λαιμό της. Και μετά έρχεται η κορύφωση και ο οργασμός: παρατηρείς το πόδι της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου