Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

Περι social media και λαιφσταιλ ασούμε

Του Γιόλο Σουάγκινς ή κατά κόσμον Γρηγόρη Λουρεντζάτου


Η ζωή δεν παύει ποτέ να εκπλήσσει. Πάνω που πιστεύεις ότι δεν πρόκειται να υπάρξει κάτι αντίστοιχα ηλίθιο με το αβυσσαλέο V του Ιάκωβου του μπιλντερά και τα duckface της Κικής  ,κάθε χρόνο , κάθε μήνα ,κάθε μέρα δημιουργούνται τρεντς και συμπεριφορές τόσο ακατανόητες όσο και η αναγκαιότητα του να κλείνουμε τα παράθυρα σε μέσα μαζικής μεταφοράς γιατί η φάση κλιματίζεται..sure.Πάρτε γρήγορα γρήγορα τα πέντε πιο χοτ. Μπανγκ-μπανγκ.

FEM γκόμενες στο FB





Κάνεις την καθημερινή καυλάντα στο fb και πέφτεις εκεί.Ρητά του στυλ οι γυναίκες δεν χρειαζόμαστε το αρσενικό  , pics με μαστίγια ,κατσαρόλες με καρφιά για δόση υπεροχής..ανωτερότητας γαμώτο!Είναι σίγουρο ότι έχεις προβλήματα αλλά τέτοιου είδους posts δείχνουν προσωπικά εσύ ΟΤΙ έχεις ανάγκη από άντρα και πιο συγκεκριμένα ένα μέρος του χαμηλά .Σαφώς το αντίστοιχο ισχύει και σε άντρες που ποστάρουν αντίστοιχα θέματα υπεροχής αλλά το ότι είμαστε πνιγμένοι στους μαλάκες δεν κάνει εντύπωση, όταν γκομενάκια γίνονται αυτό που κοροϊδεύουν όμως τα πράγματα σηκώνουν δικαστική παρέμβαση.Σήκω, πλύσου, ντύσου, βγες έξω και διασκέδασε το.. μέχρι και ο Τσιρίλος ξεπέρασε την Μαρία την Χοακίνα, πάψε να μας ανακατεύεις.

Hashtags




Πραγματικά όμως , το πιο καθυστερημένο trend που παίζει .Είσαι στο νησάκι τραβάς φωτογραφιούλα Σαντορίνη (γιατί εκεί πρέπει να είσαι) με τον ηφαιστείων και κοτσάρεις δίπλα #hfaisteio#hliovasilema#greece#tagamameola. Ρε μαλάκα και το ηφαίστειο βλέπω και το ηλιοβασίλεμα,οι επεξηγήσεις σε φωτογραφίες είναι ηλίθιες επιβεβαιωμένα αν ξεπερνάν την μια λέξη , μια εικόνα χίλιες λέξεις είπαν οι σοφοί ,όχι καμία για να μας τα εξηγείς εσύ.
Εν κατακλείδι αν δεν δουλεύεις σε πολυεθνική για να κάνεις τα του marketing σου η απλώς δεν χαβαλεδιαζεις έχεις πρόβλημα , κοιταξε το.




Φωτογραφίες σε σημεία που δεν πρέπει!



Λιτά και απέριττα (+δωρικά) , όταν είσαι γυμναστήριο ,στο wc , η τρως σε σουβλατζίδικο απαγορεύεται να βγάζεις φωτογραφίες .Εκτός ότι είσαι μέγιστη attention whore-βλάκας είσαι και βλαμμένη-βλάκας γιατί σε στιγμή που έπρεπε να κάνεις κάτι για την πάρτη σου την μοιράζεσαι με όλους τους άκυρους χάνοντας αυτόματα το 90% της μαγείας .Plus ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΣΩΣΤΑ ΕΙΣΑΙ ΜΠΑΖΟ-ΒΛΑΚΑΣ!

ΥΓ : Μην ξεχάσεις να κάνεις και check in βλάκα!


  


Μουστάκι



(Paulo εσύ εξαιρείσαι )
Το hype με τα μούσια το καταλαβαίνω , όλοι βαριόμαστε το ξύρισμα ακούμε και κάνα δυο σχόλια από γυναικάκια του στυλ "Α Μπάμπημ πόσο αντρίλα με βγάζεις" κτλ δεν θέλει και πολύ , καθυστερημένοι είμαστε το πιστεύουμε και αποδεχόμαστε ότι η φάση είναι μούσι*. Το μουστάκι τώρα περιπλέκει την κατάσταση.Αν δεν είσαι βετεράνος των βαλκανικών πολέμων η ταξιτζής στο Μαρακές ποιος ο λόγος να το έχεις; Θυμάσαι μικρός που κορόιδευες τον παππού σου για την ξεχασμένη αυτή φωτο με την μουστάκα από τα νιάτα του;Μην κάνεις πως δεν θυμάσαι. Κοινωνικά ήταν μεγίστη swagila της εποχής και αποδεκτό από την πλειονότητα των ανθρώπων. Εσύ το κάνεις σε μια εποχή που όλοι σε κοροϊδεύουν και όπως και να έχει διάολε είσαι αστείος!Ούτε εγώ θα μπορώ να σου μιλάω σοβαρά ούτε η άλλη θα σου κάτσει , έφυγες ξουράφι τώρα!




Εθνικάς Εορτάς



Πρόσφατα είχαμε 17Ν και πριν λίγο καιρό την 28 Ωκτ. Ομολογώ δεν είναι πρόσφατο τρεντ ,ΑΛΛΑ εκτός ότι είμαστε όλοι περήφανοι για την ανωτερότητα του έθνους, πεθαίνω,κυριολεκτικά πεθαίνω όταν 2-3 γραφικοί που όλοι μας έχουμε για φίλους αρχίζουν τα σπαμ με πολιτικές σοφίες. Δίνουν πόνο , αρχίζοντας από τους προγόνους μας που τα γαμούσαν όλα και άφηναν καμμένη γη στο διάβα τους ,το φτάνουν στην κρίση και στην επιρροή της μασονίας στην κυβέρνηση. Έντεχνα με το ευρώ κολλάνε και τους γκρίζους, για μεταφυσική πινελιά  και τέλος φτάνουν στο πολυπόθητο αποτέλεσμα ..τους απαντάει γκομενάκι.Μάντο και εσύ και εγώ και όλοι ξέρουμε τι κάνεις , αν είσαι πάνω από 25 μη ενεργός φοιτητής η τεσπά Κνίτης ( δικαιολογούνται τα πάντα ) άφησε το. Εσύ θα κουραστείς ,εμείς θα κουραστούμε και ο Χέσους θα γελάει με την πάρτη σου.Καμία ελπίδα, πόσταρε μια το Μακεδονία Ξακουστή και τράβα στον τοπικό καφενέ για τα ποτάκια σου.
*Η ΦΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΖΝ.ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑ.


Γιόλο Σουάγκινς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου